Αρχική » Ενημέρωση » E-Εγγραφές.

E-Εγγραφές.

Αγαπητοί γονείς, μαθητών της Γ τάξης του σχολείου μας,

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, σας αποστέλλουμε τις απαραίτητες οδηγίες και έντυπα  που επισυνάπτονται.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες ΕΔΩ

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα ορθά και ακριβή στοιχεία των κηδεμόνων και στη διεύθυνση της κατοικίας του/της (οδός, αριθμός, δήμος, ταχυδρομικός κώδικας).

Σας επισυνάπτονται δύο (2) υποδείγματα Υπεύθυνων Δηλώσεων,  σε μορφή αρχείου pdf. Προσοχή!

Η e-eggrafes_A αφορά τα στοιχεία του κηδεμόνα που θα μπει στις  eeggrafes και με κωδικούς taxis του και θα πραγματοποιήσει την εγγραφή και

η e-eggrafes_B αφορά τον άλλο κηδεμόνα.

 Οι συγκεκριμένες Υ.Δ. θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία να επιστραφούν και οι δύο στη σχολική μονάδα έως  τις 15-05-2023είτε με γνήσιο της υπογραφής (που μπορεί να γίνει σε ΚΕΠ) είτε μέσω gov. gr.

Επισημαίνεται ότι στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας. Σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης, θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Σας δίνεται και ο παρακάτω σύνδεσμος ηλεκτρονικού     ταχυδρομείου για βοήθεια. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov- gr/ekdose-upeuthunes-deloses