Αρχική » Δραστηριότητες » Εκπαιδευτικές δραστηριότητες » «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο»!

«Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο»!

Το 6ο Γυμνάσιο Ηρακλείου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κυρία Χαρά Μακρυδάκη από το «Χαμόγελο του Παιδιού», που την Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 μας έδωσε τη χαρά να επισκεφτεί το σχολείο μας και εκεί να κατασκευάσουμε χειροποίητες πασχαλινές Λαμπάδες με πολλή αγάπη για τα παιδιά που μαζί με τις οικογένειες τους νοσηλεύονται στα  νοσοκομεία.

Πράγματι καθηγητές και μαθητές της Β’ Γυμνασίου από τα τμήματα Β5 και Β7 συνεργάστηκαν έχοντας ως πρωταρχικό τους μέλημα να υποστηρίξουν τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Να δείξουν ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούν να νιώσουν πιο δυνατοί και να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες, όταν άλλοι συνάνθρωποι τους είναι εκεί με τη σκέψη τους για να συναισθανθούν τις δικές τους ανάγκες, να «μπουν στα παπούτσια τους» και σαν άλλοι νονοί και νονές να χαρίσουν μικρές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς.

Άλλωστε οι γιορτινές μέρες του Πάσχα είναι ημέρες που όλα τα παιδιά θα ήθελαν να τις περνούν κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα, στα σπίτια και στη θαλπωρή του σπιτιού τους. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν εμείς να δώσουμε κουράγιο και δύναμη σε όλα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και αξίζουν καθημερινά να «Χαμογελούν».

Γιατί με «Χαμόγελο» και πολλή Αγάπη μπορούμε όλα να τα διαχειριστούμε και να τα ξεπεράσουμε….!

Οι μαθητές/ -τριες του σχολείου μας, ο σύλλογος διδασκόντων καθώς και η διεύθυνση του σχολείου εύχονται σε όλα τα παιδιά και στις οικογένειες τους «Καλό Πάσχα» και στις ψυχές όλων μας να γεννήσει το Άγιο Φως αγάπη και ελπίδα!!!

Με εκτίμηση

Η διεύθυνση του σχολείου και οι διδάσκοντες