Αρχική » Χωρίς κατηγορία

Αρχείο κατηγορίας Χωρίς κατηγορία

Επαναλειτουργία σχολείου.

Σας ενημερώνουμε ότι μετα απο τον έλεγχο που πραγματοποίησε κλιμάκιο του Δήμου Ηρακλείου σήμερα 04/10/2021 ,στο κτιριακό συγκρότημα του σχολείου μας, διεπιστώθει ότι ΔΕΝ παρουσιάζει καμία ζημια.

Το κτίριο βρέθηκε σε άψογη κατάσταση καθ’ ομολογία των Μηχανικών του Δήμου .
Βάσει αυτού το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει αύριο ΤΡΙΤΗ 5/10/2021.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Θα εφαρμοστεί το ωρολόγιο πρόγραμμα που εχουν παρει οι μαθητες/τριες της περασμένης Δευτέρας 27/09/21(ημέρα που έγινε ο σεισμός).

Όλοι οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν την Τρίτη 5-10-2021 στο σχολείο προσκομίζοντας self-test (εκτός από αυτούς που έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν παρέλθει 14 μέρες από την 2η δόση, και αυτούς που έχουν χαρτί νόσησης από covid19)

Παρακαλούμε όσοι μαθητές/τριες δεν έχουν προσκομίσει την υπεύθυνη δήλωση που τους έχει δοθεί, να την προσκομίσουν ΑΜΕΣΑ, αλλιώς η εγγραφή τους στο σχολείο θα είναι σε εκκρεμότητα .

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηρακλείου παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Π.Ε Ηρακλείου 

Αγιασμός.

Πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα, 13/09/2021 ο καθιερωμένος Αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου μας παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου των Εκπαιδευτικών , του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των μαθητών/ τριών της Α’ τάξης.

 Στη συνέχεια ο ιερέας επισκέφθηκε τις αίθουσες του σχολείου, όπου παρευρίσκονταν οι λοιποί εκπαιδευτικοί και οι μαθητές / τριες.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.