Αρχική » Δραστηριότητες » Αθλητικές δραστηριότητες » Συμμετοχή στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ της ΔΔΕ Ηρακλείου.

Συμμετοχή στους αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ της ΔΔΕ Ηρακλείου.

Το σχολείο μας συμμετείχε στην πρώτη διοργάνωση σχολικών αγώνων Χειροσφαίρισης της ΔΔΕ Ηρακλείου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο “Δύο Αοράκια” στο πλαίσιο των αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Λυκείων, Γυμνασίων και ΣΜΕΑΕ στο Ηράκλειο. Το μάθημα της Χειροσαφαίρισης διδάσκεται στο σχολείο μας μέσα από το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών  και η συμμετοχή στους μαθητικούς αγώνες θεωρήθηκε από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Τερζάκη Γιάννη και κ. Μακράκη Γιώργο εξαιρετική ευκαιρία για σωματική, κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές-αθλητές μας για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, τόσο ως προς το αθλητικό ήθος που υπέδειξαν όσο και για τις επιδόσεις τους (έφεραν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες).

Συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή τους κ. Γιώργο Μακράκη για την εξαιρετική καθοδήγηση, και την ευκαιρία που πρόσφερε στους μαθητές να αποκτήσουν εμπειρίες συλλογικής προσπάθειας για επίτευξη κοινού στόχου αλλά και την πολύτιμη εμπειρία της νίκης και της επιβράβευσης .